Velkommen

 
VELKOMMEN

i Nordvestsjællands Rideklub af 10. januar 1959

 
Rigtig hjertelig velkommen i klubben. Vi håber du vil få nogle gode venskaber blandt klubbens øvrige medlemmer. Deltag i klubbens arrangementer, både som aktiv deltager og som hjælper, og vi vil love dig en masse glade timer i klubben. Jo flere medlemmer der tager aktiv del i arbejdet, jo flere aktiviteter er det muligt at arrangere.

Nordvestsjællands Rideklub er stiftet den 10. januar 1959 og ligger i Kalundborg kommune på adressen Madesøvej 23, 4470 Svebølle. Her råder klubben over et klubhus, 4 dressurbaner (1 med lys) og en springbane som frit kan benyttes af klubbens medlemmer.

Udover klubbens bestyrelse, er der et juniorudvalg. På klubbens generalforsamling i februar er der valg både til bestyrelse og juniorudvalg. Til generalforsamlingen uddeles klubpokaler og ærespokaler til medlemmerne.

Klubben har ingen rideskole tilknyttet, og klubbens faciliteter er ejet af Kalundborg kommune. Ingen privat person har derfor økonomisk interesse i klubben. Vi afholder 6-7 stævner og ryttertræf om året, hvoraf 3 stævner er for hele landet. Derudover er der mulighed for både spring og dressur undervisning.

Der er gennem dansk rideforbund mulighed for, at deltage i kurser, f. x. uddannelse til dommer, banebygger, ridemærkeunderviser, kursus for bestyrelsesmedlemmer og meget mere. Mange af disse kurser yder klubben tilskud til eller betaler helt. Det skal dog forhåndsgodkendes af bestyrelsen.

For klubbens medlemmer under 18 år, bliver der hvert år holdt ridelejr, hvor der er plads til max. 30 børn/unge med deres pony/hest.

Der arrangeres klubmesterskab for pony og hest både i dressur og spring. For at være startberettiget i klubmesterskabet, skal du når du starter stævner, starte for NVR når det er muligt. Ekvipagen skal desuden have startet 3 klasser sammen indenfor pønalitets periode*

Når du starter for NVR og opnår placeringer. Opnår du point til klubpokalerne. Husk at indsende resultaterne til klubbens hjemmeside inden for 1 måned.

Der ydes køretilskud fra NVR til de medlemmer der starter landstævner uden for D4.

Klubbens hjemmside www.NVR-D4.dk opdateres jævnligt. Her finder du alt lige fra aktiviteter, pokalranglister og rytterprofiler. Vi har en facebook side https://www.facebook.com/groups/42846997451/?fref=ts hvor du kan henvende dig til klubbens medlemmer, her slåes der også diverse nyheder op.

Vi glæder os til at se dig i klubben.

*Pønalitetspoint periode er indeværende år plus de to foregående år

 

Nordvestsjællands Rideklub | Madesøvej 23, 4470 Svebølle - Denmark | Nordvestsj-rideklub@hotmail.com