Hjælper i NVR

 

Der er mange opgaver til et stævne (klargøring dagen før, hjælpe i kiosken, gå med kritikker, skrive for  dressur dommer,  sidde i sekretariatet, stå på springbanen, speake osv.) – har du nogle specielle ønsker vil vi tage hensyn til dem og ellers er det hjælperudvalget eller udvalgsformændene der sikrer at alle poster er besat. Brug meget gerne "Book dig som hjælper" her på hjemmesiden, det gør arbejdet med koordineringen meget lettere!

 

OPTJENING AF HJÆLPERTIMER:

I løbet af sæsonen skal der optjenes minimum 7 hjælper-timer, for at deltage i klubmesterskabet, pokalerne, ridelejr og for at kunne få transport tilskud til B-stævner.

For at ride klubmesterskab, skal man minimum have 7 timer optjent inden klubmesterskabs-weekenden! De 7 timer kan optjenes af rytteren selv, eller en stedforstræder. (OBS: husk at gør opmærksom på hvem der optjenes timer for)

Egne optjente timer er de timer der bruges i opgøret om hjælperpræmie, der skal man selv tjene ALLE timer.

Der kan optjenes hjælper-timer til stævner, maler/arbejds samt åbne- og lukke dage og hvis der derudover aftales med bestyrelsen eller Julie Lykke Rose at man kører ned og laver/arbejder en dag hvor det passer en selv. (dette skal kordineres med Martin eller en fra bestyrelsen)

Der kan ikke deles ud af hjælper-timer der er optjent til andre.


Ved generalforsamlingen det efterfølgene år vil følgene blive uddelt disse pokaler:
Årets hjælperpræmie Junior (egne optjente timer)
Årets hjælperpræmie Senior (egne optjente timer)
Årets hjælper (en hjælper der udover det sædvanlige har fortjent en ekstra hånd)

 

Hjælpertimer skrives til Luna Hasselbalch Larsen eller Julie Lykke Rose på mesenger eller mail: luna_larsen@hotmail.com eller julielykkerose@hotmail.com

Hjælpertimer skal være indberettet senest en måned efter de er udført, dette for at vi kan holde styr på dem.

Mvh. Hjælperudvalget