Klubben / Hjælper i NVR

Hjælper i NVR

Hjælper til stævne

Der er mange opgaver til et stævne (hjælpe i kiosken, gå med kritikker, skrive for  dressur dommer,  sidde i sekretariatet, stå på springbanen, speake osv.) – har du nogle specielle ønsker vil vi tage hensyn til dem og ellers er det hjælperudvalget eller udvalgsformændene der sikrer at alle poster er besat.

Klargøring af baner

Før hvert stævne bruges en aften på klargøring af baner – dagen og tidspunktet vil blive annonceret på hjemmesiden.  Mød op og giv en hånd med!

OPTJENING AF HJÆLPERTIMER:

  • I løbet af sæsonen skal der optjenes minimum 7 hjælper-timer, for at deltage i klubmesterskabet, pokalerne, ridelejr og for at kunne få transport tilskud til B-stævner.
  • For at ride klubmesterskab, skal minimum de 6 af timerne være optjent inden klubmesterskabs-weekenden, og man skal som minimum have 1 hjælpertime til klubmesterskabet! 
  • De 7 timer kan optjenes af rytteren selv, eller en stedforstræder. (OBS: husk at gør opmærksom på hvem der optjenes timer for)
  • Egne optjente timer er de timer der bruges i opgøret om hjælperpræmie, der skal man selv tjene ALLE timer.
  • Der kan optjenes hjælper-timer til stævner, maler/arbejds samt åbne- og lukke dage og hvis der derudover aftales med bestyrelsen eller Julie Lykke Rose man kører ned og laver/arbejder en dag hvor det passer en selv. (dette skal kordineres med bestyrelse eller Julie Lykke Rose tlf. 26 37 39 01)
  • Der kan ikke deles ud af hjælper-timer der er optjent til andre.
Efter endt arbejde/hjælp skal hjælpertimerne senest 30 dage efter meddeles Julie Lykke Rose til. 26 37 39 01, så det bliver ajourført korrekt.

Ved generalforsamlingen det efterfølgene år vil følgene blive uddelt:

Årets hjælperpræmie Junior (egne optjente timer)
Årets hjælperpræmie Senior (egne optjente timer)
Årets hjælper(en hjælper der udover det sædvanlige har fortjent en ekstra hånd)
 
 
 
Nordvestsjællands Rideklub | Madesøvej 23, 4470 Svebølle - Denmark | Nordvestsj-rideklub@hotmail.com