Klubben / Hjælper i NVR

Hjælper i NVR

Hjælper i NVR

Hjælper til stævne

Der er mange opgaver til et stævne (hjælpe i kiosken, gå med kritikker, skrive for  dressur dommer,  sidde i sekretariatet, stå på springbanen, speake osv.) – har du nogle specielle ønsker vil vi tage hensyn til dem og ellers er det udvalgsformændene der sikrer at alle poster er besat.

Når du kommer til NVR skal du henvende dig i sekretariatet – her vil du få at vide hvad du skal lave og du vil samtidig få hjælper bon – hjælper bonnen kan bruges i kiosken til at købe mad, drikke etc. Du får hjælper bon for 12 kr. pr. time du hjælper.  Du får ikke penge retur hvis du ikke bruger alle pengene.

Klargøring af baner

Før hvert stævne bruges en aften på klargøring af baner – dagen og tidspunktet vil blive annonceret på hjemmesiden.  Mød op og giv en hånd med!

OPTJENING AF HJÆLPERTIMER:

- I løbet af sæsonen skal der optjenes 7 hjælper-timer, for at deltage i klubmesterskabet og pokalerne.
 
- De 7 timer kan optjenes af rytteren selv, eller en stedforstræder. (OBS: husk at gør opmærksom på hvem der optjenes timer for) 
 
- Der kan optjenes hjælper-timer til stævner, maler/arbejds samt åbne- og lukke dage. 
 
- Der kan ikke deles ud af hjælper-timer der er optjent til andre.
 
- Skema vil blive udfærdiget inden stævnerne, og lagt på hjemmesiden, hvorpå der kan ses hvilke opgaver der er, og ca. tider. Kontakt hjælperudvalg
 
 
 
 
Nordvestsjællands Rideklub | Madesøvej 23, 4470 Svebølle - Denmark | Nordvestsj-rideklub@hotmail.com